Yamaha Brommers

Waan je een motorcoureur met Yamaha Brommers!

Op de schakelbrommers van Yamaha waan je je net een motorcoureur. Alles van deze brommers lijkt van de echte racemotoren af te komen. Geniet van de acceleratie en het vrije gevoel. Met de zes versnellingsbak heb je het gevoel dat je op het circuit zit. Elk detail van deze Yamaha brommers is doordacht. Deze tweewielers lijken de scooterwereld haast ontgroeid. Het lijken heuse motoren die zo aan een race gaan meedoen. Plat voorover liggend het landschap langs je heen zien schieten. Er zijn Yamaha brommers voor op de weg, maar er zijn ook Yamaha brommers die verder gaan als de weg ophoudt. Misschien is het wel wat voor jou, maar durf je het aan?

Wat voor Yamaha brommers zijn er?

Wat dacht je van de Yamaha TZR? Ervaar de zesversnellingsbak, het bochtenwerk en de kracht van deze Yamaha brommer. Misschien is dit wel de eerste stap naar de Yamaha R serie, de supersportmotor. Of misschien is de Yamaha DT50X wel wat voor jou! Een dynamische all-road met
sublieme rijeigenschappen. Met de geweldige grip en uitstekende remmen heeft u altijd perfecte controle onder welke omstandigheden dan ook. Maar wil je echt doorgaan waar de weg ophoudt, kies dan voor de DT50R. Jaren van motorcrosservaring zit in deze Yamaha brommer verwerkt. Het asfalt af, de bossen in. Op zoek naar avontuur. Wil jij crossen over heuvels en door de blubber, dan is deze Yamaha brommer misschien wel iets voor jou.

Voor de echte raceliefhebbers heeft Yamaha ook prachtige schakelbrommer

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld