Vespa Snorscooters

Snel door het verkeer met een Vespa snorscooter!

Misschien is een Vespa snorscooter wel wat voor jou! Veel mensen gingen je al voor. Met de Italiaanse klasse op pad. Door het drukke stadsverkeer of een tocht door de natuur. Met Vespa snorscooters is het mogelijk. En inderdaad, bij een snorscooter is het niet verplicht om een helm te dragen. De maximum snelheid van een snorscooter is namelijk 25 km/u en snorscooters zijn te herkennen aan de blauwe kentekenplaat. Door de stad heen komen in het drukke verkeer was nog nooit zo makkelijk. De Vespa snorscooters zijn uiterst manoeuvreerbaar en het verkeer is een
probleem wat tot het verleden behoort. In veel situaties zal je met een snorscooter sneller door het drukke verkeer rijden dan met een auto.

Persoonlijke Vespa snorscooters, helemaal naar wens

Voel je de koning te rijk met een klassieke Vespa snorscooter! Of toch een wat sportievere versie? Er zijn verschillende modellen Vespa snorscooters en misschien voldoet één model daarvan wel aan jouw wensen! Wat dacht je van de Vespa LX? Deze is leverbaar in twee 50Ccc uitvoeringen: een snor en een bromuitvoering. Er is zelfs een 125cc versie beschikbaar. De 4-takt motoren zijn uiterst zuinig en milieuvriendelijk. Of een Vespa S, perfect voor korte afstanden en snel op de plek van bestemming. Bij Vespa snorscooters is het mogelijk om je scooter helemaal naar jouw wens aan te passen. Er zijn stickers in verschillende motieven en met verschillende thema’s. Bijvoorbeeld het thema Europe. Hierbij horen de bijpassende helmen, een Italiaanse iets voor jou?

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld