Tomos Snorbrommers

Elke rit een feest met Tomos snorbrommers

Als je economisch wilt rijden ben je bij Tomos aan het goede adres. De Tomos snorbrommers koop je voor een vriendelijke prijs en de kwaliteit is goed. Eenmaal gekocht rijdt u er nog eens super zuinig mee ook. Bovendien brengen de Tomos snorbrommers u comfortabel van A naar B. Geen parkeerproblemen meer, volautomatisch en u kunt ook kiezen voor de elektrische start. Elke rit een feest met Tomos snorbrommers. De brommers en snorfietsen die de fabriek in Ede verlaten moeten voldoen aan strenge Europese typegoedkeuringseisen. Het product moet dus in alle bij de Europese Unie aangesloten landen goedgekeurd zijn. Belangrijke zaken zoal de verlichting, de remmen, het slot, de claxon, het motorvermogen, de maximumsnelheid en de hoeveelheid uitlaatgassen voldoen dus aan strenge Europese normen.

Verschillende modellen Tomos snorbrommers

Bang hoef je dus niet te zijn dat er iets scheelt aan de Tomos snorbrommers. Tomos staat voor kwaliteit. Iedere Tomos snorfiets is uitgerust met een tweetrapsautomatische motor. Deze is
voorzien van een onderhoudsvrije elektronische vliegwielontsteking. Je kunt bij Tomos kiezen uit verschillende modellen snorscooters. Kies jij er één met een standaard kickstart of een model met een elektrisch startsysteem en richtingaanwijzers? Bovendien zijn er modellen met een gescheiden smeersysteem waarbij de benzine en olie apart getankt kunnen worden. Op nieuwe Tomos brom- en snorfietsen wordt een vol jaar garantie gegeven. Maar op internet zijn er ook veel tweedehands brommers te vinden. Op scooterwereld.nl vindt u informatie over aanbieders van zowel nieuwe als tweedehands scooters en brommers.

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld