Zip Scooters

Zip scooters een uitstekende keus!

De Zip scooters zijn al vanaf het begin erg populair. Dit komt mede door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding die er bestaat als je deze vergelijkt met de rest van het scooter aanbod. Kijk bijvoorbeeld naar de recente opkomst van de design scooters of de retro scooters die nu ontzettend populair zijn.

De Zip scooter komt standaard met een bijzonder zuinige 4 takt motor. Nou zijn scooters over het algemeen niet echte slurpers, maar de Zip is zelfs onder de scooters een zuinige klant. Goed nieuws dus voor mensen die aan de benzinepomp nu al teveel kwijt zijn en minder vaak de portemonnee hiervoor willen trekken. Daarnaast zijn Zip scooters heerlijk compact.

Vind hier een uitgebreid aanbod aan Zip scooters.

Ben je aan het kijken naar een nieuwe scooter en gaat het jou om prijs kwaliteit verhouding, hou dan de Zip scooter in de gaten en probeer het op zijn minst. Grote kans dat je bijzonder verrast gaat zijn door dit type scooter! Je zoeft ermee door het stadsverkeer alsof het niets is en aan de rijkwaliteit is weinig af te dingen. Ook voor beginnende rijders is de Zip scooter een geweldige machine omdat je niet moeizaam met een zwaaiend slagschip door het verkeer hoeft te manoeuvreren. De Zip scooters zijn vanaf het begin van de populariteit van scooters al een fenomeen. Zip scooters zijn populair, met name vanwege de uitstekende prijs kwaliteit verhouding die er bestaat als je vergelijkt met de rest van het scooter aanbod.

De zip scooters zijn er in zowel 2- als 4-takt. Het verschil zit hem alleen in het vermogen en in de koppel. Voor de rest zijn ze identiek.

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld