Piaggio Scooters

Snel, gemakkelijk en elegant: Piaggio scooters

Het aanbod van Piaggio is compleet. Er zijn verschillende modellen maar in elk model zie je de volgende elementen terug: Het Italiaanse gevoel voor stijl en design en de nieuwste technologie. Het milieu is voor Piaggio erg belangrijk. Men denkt aan de natuur en aan toekomstige generaties. De motoren die Piaggio produceert zijn zuinig en de Piaggio scooters hebben een lage emissie. Met een Piaggio Scooter ben je erg mobiel. Geen stress en files, met de scooter van de ene stad naar de andere. Innovatie is erg belangrijk. De Piaggio Scooters zijn voorzien van de nieuwste technieken. Op Piaggio scooters geniet je van de vrijheid. Snel, gemakkelijk en elegant op de bestemming komen met een scooter van Piaggio.

Zip scooters

Een van de bekendste Piaggio scooters is de zip scooter. De scooters is er in meerdere modellen en uitvoeringen. Meer informatie vind je op de pagina van Piaggio zip scooters

Vespa scooters

Vespa is een van een merknamen van Piaggio. Vespa wordt nu al merknaam gebruikt door de grote naamsbekendheid die het merk had. Kijk voor meer informatie over de Vespa op de Vespa scooters pagina.

De verschillende modellen Piaggio scooters

Wat dacht je van de Piaggio Liberty. Vanaf het jaar 1995 zijn er al meer dan 350.000 exemplaren van deze Piaggio scooter geproduceerd. Een nieuwe style met deze Piaggio scooter. De nieuwe versie is wat groter en oogt modern. Natuurlijk zit er weer een betrouwbare en zuinige motor in. De wegligging is uitstekend en bij deze Liberty Piaggio scooters zijn veel accessoires verkrijgbaar waardoor het echt ‘jouw’ scooter wordt. Een ander model is de NRG Power. Een brute naam voor maximale energie. Een snakebite uitlaat voor uitstekende prestaties en een sportieve uitstraling. De grote remschrijven zorgen ervoor dat de energieke Piaggio weer tot stilstand komt. Veilig en betrouwbaar rijden, maar met een agressief sportieve uitstraling. Bij Piaggio scooters is het mogelijk.

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld