Kymco

Groot geworden door hard werken: Kymco

In Nederland zien we veel scooters en snorscooters van Kymco rijden. Het is een merk dat nog steeds groeit. Voor de geschiedenis van Kymco gaan we terug naar het jaar 1963. Toen is Kymco opgericht uit een joint venture met Honda Japan. In eerste instantie produceerde Kymco nog onderdelen voor Honda. In 1970 is de eerste productiehal klaar en in 1977 de tweede. In 1983 zijn er al meer dan een miljoen producten vervaardigd en vijf jaar later wee miljoen. In 1992 rolt het driemiljoenste product van de band en in dit jaar komt het merk ook naar Europa. Kymco breidt zich steeds verder uit. Het bedrijf uit Taiwan wordt groter en groter met dank aan het harde werken van alle Kymco medewerkers.

‘Better than Best’: Kymco

De afkorting KYMCO staat voor Kwang Yang Motor Co ltd. Met de slogan ‘Better than Best’ kondigt Kymco hun producten aan. De fijnste technieken worden gebruikt om veilige producten te maken die mensen entertainen. Door onderzoek, ontwikkeling en verschillende verkoop strategieën wil Kymco hun klanten voorzien van veilige, stabiele producten die grote prestaties leveren en efficiënt werken. Het doel is om klanten tevreden te stellen en in hun behoeften te voorzien op het gebied van veiligheid, gebruiksgemak en entertainment. Kymco staat bekend om een goede prijs/kwaliteit verhouding en in scooterverkopen in Nederland is het de laatste jaren gestegen naar een 3e plek. Op zoek naar een scooter? Op scooterwereld.nl vind je alle merken overzichtelijk bij elkaar.

Hieronder het uitgebreide assortiment van Kymco. De meeste modellen zijn er zowel in snor(25km) als brom(45km) uitvoering.

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld