Beta Scooters

Beta scooters: kracht en sportiviteit ineen!

De scooters van het Italiaanse merk Beta zijn het resultaat van jarenlange ervaringen in het bouwen van tweewielers, zowel op het circuit als offroad . De stoere en snelle Beta scooters zijn bijzonder sportief, en voorzien van een krachtige 4takt motor die ook qua zuinigheid hoog scoort. De Beta Scooters uit de Ark serie, zoals de Beta Ark Skull en de Beta Ark RR zijn toonbeeld van offroad expertise gebundeld in een compacte en zeer aantrekkelijke scooter. Tel daarbij op de bijzondere en vooral aantrekkelijke designs van de diverse typen Beta Scooters en je hebt een serie topscooters waar je je vingers bij aflikt. Het motto van Beta scooters is dan ook niet voor niets: a bike ready to race!

Beta scooters, meer dan alleen offroad

Wie denkt dat de scooters van Beta met name geschikt zijn om offroad mee te rijden heeft het bij het verkeerde eind. Neem bijvoorbeeld de Beta Ark One: een stoere en snelle scooter die inderdaad prima geschikt is om offroad mee te rijden, maar net zo comfortabel is in jouw stad of dorp. Verder is
de Beta Ark Tribe een betrouwbare scooter voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare scooter waarmee je gezien wilt worden: sportief, stoer, snel en tevens geschikt voor offroad ritten. Tenslotte is er ook nog de Beta Ark Paddock: minsten even sportief, en net zo geschikt voor offroad ritten als ritjes in de stad. Het unieke van Beta Scooters is dat alle modellen geleverd kunnen worden als luchtgekoelde of vloeistofgekoelde scooter.

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld