Beeline Snorscooters

Beeline snorscooters: wederom Veloce en Papillon

Het aanbod snorscooters van het Oostenrijkse merk Beeline is hetzelfde als het aanbod van Beeline scooters. Het verschil tussen de snorscooter en de scooter zit ‘m in de toegestane snelheid, op een Beeline Snorscooter is de maximale toegestane snelheid 25 km/h en hoef je geen helm te dragen. Voor Beeline scooters geldt dat een helm verplicht is en de maximumsnelheid 45 km/h is. Ook de Beeline Snorscooters zijn dus verkrijgbaar in twee verschillende modellen: de Beeline Papillon en de Beeline Veloce. De Papillon is de stoere en sportieve uitvoering waarmee je indruk maakt, de Veloce is meer de hippe en trendy snorscooter waarmee je door jouw stad of dorp kunt toeren. Beide type snorscooters rijden bijzonder comfortabel en zijn eenvoudig te bedienen!

De populaire Beeline snorscooters

De snorscooters van Beeline zijn tegenwoordig erg populair bij zowel jongeren als ouderen. Dankzij een uitgebreide lijst van technische specificaties en moderne snufjes zijn Beeline snorscooters comfortabel om op te rijden, maar bovenal zijn de snorscooters betaalbaar gebleven. Wie rijdt op een Beeline snorscooter hoeft zich nergens druk om te maken, de scooter is voorzien van motorisch slot, stuurslot en bagageslot. Daarnaast zijn de snorscooters uitgerust met zowel kickstart als elektrische start waardoor jouw Beeline snorscooter altijd van zijn plaats komt. Ben je op zoek naar
tweedehands Beeline snorscooters, of accessoires voor jouw Beeline dan ben jij hier bij Scootwereld.nl op het juiste adres. Tevens vind je hier een overzicht van de bij Scooterwereld aangesloten dealers waar je een Beeline snorscooter kunt kopen.

Beeline snorscooters Veloce en Papillon

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld