Baotian

Baotian: scooters, brommers en snorscooters uit het Oosten

De scooters en snorscooters van Baotian rollen zo’n 100 kilometer van Hongkong van de lopende band. Het bedrijf uit het verre Oosten is er in relatief korte tijd in geslaagd het straatbeeld in Nederland te veroveren, pas in 1994 begon Baotian met het produceren van scooters, motoren en crossbrommers. Op dit moment is Baotian één van de grootste scooterproducenten van China, met een fabriekoppervlak van ruim 150.000 m². Baotian richt zich met name op het prijsvriendelijke segment, en heeft daardoor over de hele wereld uitstekende zaken gedaan. Het motto van Baotian is dan ook niet voor niets: “Mensen eerst, kwaliteit eerst, eerlijkheid eerst, waarbij hoge kwaliteit, uniek design en superieure prestaties samenkomen in een eerlijke prijs.

Baotian: vriendelijk geprijsde kwaliteit

Al richt Baotian zich met name op het lagere prijssegment, betekent dat niet dat de kwaliteit te wensen overlaat. De modellen van Baotian worden uitgebreid getest in onder andere weerstandstests en windtunnels voordat ze naar dealers over de hele wereld verscheept worden. Dankzij unieke technieken met name op het gebied van 4takt motoren weet Baotian extreem zuinige en duurzame scooters en brommers te produceren. De specialistische technieken en uitgebreide kwaliteitsnormen die worden gehanteerd zijn uniek in de wereld van scooter- en brommerfabrikanten. Baotian is niet voor niets de grootste producent van China geworden, en de
scooters en brommers van dit merk zul je veel gaan terugzien in het Nederlandse straatbeeld! De scooters van Baotian zijn verkrijgbaar bij diverse dealers en importeurs in Nederland.

Baotian staat voor scherp geprijsde snorscooters en bromscooters met zuinige 4-takt motoren en moderne designs.

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld