Aprilia

Aprilia, Italiaanse klasse op twee wielen

Direct na de Tweede Wereldoorlog begon Aprilia in de Italiaanse stad Noale met het fabriceren van fietsen. Vanaf het jaar 1968 verschenen de eerste scooters van Aprilia, nadat Ivano Beggio de leiding van het bedrijf op zich had genomen. Sinds deze eerste stappen in de wereld van scooters, brommers en motoren is Aprilia niet meer weg te denken uit het landschap van scooter- en brommerfabrikanten. Zowel op de racebaan als in de werkplaats werden grote successen behaald, en tegenwoordig rijden Aprilia scooters, brommers, snorbrommers en snorscooters over de hele wereld. Het Italiaanse merk Aprilia is één van de zeven merken die deel uitmaken van Piaggio: de op vier na grootste fabrikant van scooters en motoren.

Aprilia: meer dan alleen een merk

Door de jaren heen heeft Aprilia zich niet alleen beziggehouden met het produceren van scooters of brommers. Integendeel, Aprilia heeft een groot aandeel in de historie van de MotoGP en diverse andere grote motorwedstrijden. Dankzij de technieken en ervaringen uit de motorsport is Aprilia uitgegroeid tot een wereldberoemd merk, dat overal ter wereld verkrijgbaar is. Het merk Aprilia staat voor stijl, rijbeleving, kwaliteit en sportiviteit. Het aanbod van Aprilia scooters en brommers varieert sterk, zowel voor schakelbrommers als typisch Italiaanse stadsscooters en alles wat daartussen zit
ben je bij Aprilia aan het juiste adres. Aprilia heeft bewezen innovatief en kwalitatief overeind te blijven in een wereld waar de concurrentie moordend is.

Aprilia staat voor sportiviteit en heeft vele wereldtitels, MotoGP en Superbike overwinningen op haar naam staan. Trendy Italiaanse designs en betrouwbare, slimme technieken uit de racewereld zorgen gegarandeerd voor de ultieme rijbeleving. Het brede programma Aprilia 50cc scooters en schakelbrommers varieert van retro tot sportief en van 2-takt tot 4-takt. Daarnaast speelt Aprilia ook een toonaangevende rol in het segment van sportieve motoren en motorscooters. Wilt u meer informatie over de wereld van Aprilia? Kijk dan op www.aprilia.nl en vraag de diverse brochures aan of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld