AGM

Enjoy life met een AGM scooter!

De scooters en brommers van het Nederlandse merk AGM zijn al jaren lang een begrip in de wereld van motorische tweewielers. AGM is de ontwikkelaar van uiteenlopende type scooters, snorscooters en brommers. Zo vind je er de snelle en stoere types zoals de touring en de venom, maar ook de stijlvolle en retro AGM scooters zoals de populaire pimpstyle plus en de vintage modellen. Het motto van AGM is dat iedere scooter moet voldoen aan vier belangrijke kenmerken:

- Economisch: niet te duur om aan te schaffen en vooral zuinig zijn in onderhoud en service
- Milieuvriendelijk: strenge milieueisen zijn van toepassing op alle modellen van AGM
- Functioneel: iedereen moet een AGM scooter kunnen besturen
- Betrouwbaar: Kwaliteit staat altijd voorop

Een AGM scooter iets voor jou?

De scooters van AGM zijn zuinig en voordelig. Wie een AGM scooter rijdt, betaalt dan ook geen wegenbelasting! En dankzij de uitstekende techniek bespaar je ook nog op de onderhoudskosten. Tanken? De AGM scooters rijden op loodvrije benzine, maar het is zelfs mogelijk om voor een volledig elektrische scooter te kiezen. Daarnaast is er voor elke scooter uit de collectie ook nog eens een 25km/h uitvoering. Voor deze snorscooters is het dragen van een helm dus niet nodig. Kortom, dankzij de diversiteit in modellen en uitvoeringen heeft dit Nederlandse bedrijf voor iedereen een passende scooter of snorscooter in de collectie heeft. Stijlvol en uniek, retro en modern, snel en zuinig: AGM heeft alles in huis. En het mooiste is, de AGM scooters zijn ook nog eens bijzonder vriendelijk geprijsd!

AGM is een op en top Nederlands scootermerk. Ze ontwikkelen hun eigen scooters en gaan te werk volgens het motto "enjoy life"!

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld