AGM Scooters

Wie een AGM scooter rijdt, wordt gezien!

Het Nederlandse scootermerk AMG is een bron van creativiteit en innovatie. De modellen uit de collectie zijn stuk voor stuk toppers waarmee je gezien kunt worden. Het aanbod van AMG scooters varieert dan ook van stoere, moderne scooters tot hippe en stijlvolle scooters die een blijvende indruk achterlaten. Het unieke van de scooters van AGM is dat ze bijzonder zuinig en milieuvriendelijk zijn. Dit scheelt nogal in de kosten, zo betaal je voor een AGM scooter bijvoorbeeld geen wegenbelasting. Ook aan de benzinekosten zul je merken dat de scooters van dit Nederlandse merk efficiënt rijden. Ondanks de goede kwaliteit en milieuvriendelijke kenmerken zijn de scooters van AGM nog steeds erg betaalbaar gebleven.

Enjoy life, ride AGM Scooters!

De filosofie van AGM luidt “enjoy life, ride AGM” en dankzij de scherpe prijzen, de gebruiksvriendelijke uitvoeringen het fraaie uiterlijk van de scooters is het werkelijk genieten om een AGM scooter in bezit te hebben. De 19 scooters uit de huidige collectie zijn een mix van moderne en retro modellen. Zo is bijvoorbeeld de venom een populaire, snelle scooter die veel wordt verkocht. Maar ook de retro modellen zoals de Retro Extra White Wall en de Retro Extra zijn een lust voor het oog en heerlijk om te rijden. Alle AGM scooters zijn voorzien van een schoon 50cc blok. Voor degene
die liever helemaal milieubewust wil rijden zijn alle modellen ook beschikbaar als elektroscooter. In Nederland zijn AGM scooters verkrijgbaar bij vier verschillende dealers.

Kies uit één van de series van AGM

Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld