Advertenties van PRONTO SCOOTER AMERSFOORT

Pronto Scooter Nederland in vogelvlucht
Pronto Scooter Nederland is een jong en dynamisch bedrijf dat inspeelt op de huidige grote vraag naar betaalbare kwalitatief hoogstaande scooters. Maar Pronto Scooter is ook bezig met innovatie en kijkt verder dan alleen vandaag. De nieuwe duurzame trend die bij veel particulieren en vooral bedrijven speelt, is een belangrijke nieuwe markt. Momenteel investeren ze daarom naast de ‘gewone’ scooters ook in de meer duurzame elektrische varianten. Allemaal onder het eigen merk: Pronto Scooter.
Sinds 2008 life all about style
Pronto Scooter Nederland kent een korte historie. De start van het bedrijf was in 2008, waarbij eigenaar Daan Laseur zelfstandig Pronto Scooter Nederland oprichtte en voor Soest als vestigingsplaats koos. ‘Met een eigen merk sta je sterker’, zo was zijn idee. Daarna ging het in vogelvlucht. Hij verhuisde al snel vanaf zijn oorspronkelijke bedrijfspand, naar de multifunctionele grote hal aan de Zuidergracht. Mede dankzij een goed uitgedachte online webshop en de nieuwe locatie, nam de verkoop van de scooters dermate toe, dat Laseur al snel verschillende medewerkers moest aannemen. Met al deze expertise in huis kon hij de drukte de baas en de Pronto Scooter kwaliteit blijven garanderen, en zodoende een grotere eigen marktpositie veroveren. Eind 2010 opende Laseur een tweede vestiging in het centrum van Amersfoort en inmiddels bestaat zijn team uit zeven medewerkers en waarmee hij samen het gezicht vormt van Pronto Scooter Nederland.
Only the beginning Soest en Amersfoort
Met de werkplaats, showroom en het kantoor aan de Zuidergracht 23 in Soest en een winkel aan Kamp 44 in Amersfoort, is voor Laseur de basis gelegd. En dit is pas het begin. Met zijn Commerciële Economie achtergrond weet hij precies waar hij heen wil en hoe hij het aan wil pakken. ‘Toen ik eind 2010 een leegstaande winkel passeerde in Amersfoort, wist ik dat dit wel eens mijn winkel kon worden. Ik heb direct een marktonderzoek laten doen. Met als resultaat dat ik 10 december 2010 de deuren van Pronto Scooter Amersfoort kon openen. De winkel dient voor ons alleen als showroom. Het idee was en is: zien, doet kopen.’ Het resultaat is gebleken, want de cijfers zijn veelbelovend. De twee huidige succesvolle vestigingen zijn voor Laseur slechts het begin, al blijft hij nuchter. ‘Ik wil groeien en landelijk nog meer dekking hebben met Pronto Scooter, maar je moet opletten niet te snel te willen. Maar volgens mij heb ik prima op het vizier, hoe ik verder wil. Nu komen particulieren en bedrijven nog naar Soest, binnenkort zitten we misschien wel bij u om de hoek.’ Er is landelijk gezien een enorme vraag naar scooters voor een betaalbare prijs met de daarbij behorende service. ‘Omdat wij ons assortiment uitgebreid hebben met duurdere scooters, bedient Pronto Scooter de hele markt in alle lagen van de bevolking!
Life is alla bout style. Welke style past bij jou?
Er zijn geen items gevonden.
Scooterwereld