Mooie zip 2000 + sp

Prijs:
€ 1,00
Adverteerder

Peter Koenhen
Plaats: Hoofddorp
Telefoon: 0639473231
Bekijk alle advertenties

E-mail deze adverteerder

Eigenschappen
Algemeen
MerkPiaggio
SerieZip
ConditieTweedehands
CategorieScooters
Bouwjaar2010
KM standminder dan 3.000 KM
KleurZwart
Max snelheid60 - 70 KM/H
Deel deze advertentie
HyvesFacebookTwitterLinkedIn  
Advertentie
Bekeken: 6684 keer

Omschrijving:

Hallo,hierbij bied ik mijn scooters te koop aan, het gaat om een zip 2000 die een maand of 4 geleden nieuw is aangeschaft. ik heb hier het aankoop bewijs nog van en er mankeert niks aan de scooter starte lopen. alleen de vario ring en de prop in de uitlaat zijn verwijderd, de scooter rijd dus ongeveer 65 km/h. daarnaast heb ik ook een zip sp 2000, deze scooter komt uit eind 2010 en verkeerd in goede staat. de brommer is altijd goed onderhouden en ziet er uit als nieuw. ook deze scooter is starte lopen, ik doe de scooters weg in verband met mijn leven tijd en rij er nooit meer op. mocht u interesse hebben stuur dan gerust een mailtje of kom zelf een kijkje nemen en zie zelf hoe ze er uit zien. met vriendelijke groet,peter koenhen


« Terug naar vorige pagina
Scooterwereld