Beta ark tekoop

Prijs:
€ 650,00
Adverteerder

kjeld neven
Plaats: wijnandsrade
Telefoon: 0623277997
Bekijk alle advertenties

E-mail deze adverteerder

Eigenschappen
Algemeen
MerkBeta
SerieArk One
ConditieTweedehands
CategorieScooters
Bouwjaar2005
KM stand12.000 en meer KM
KleurBlauw
Max snelheid60 - 70 KM/H
Deel deze advertentie
HyvesFacebookTwitterLinkedIn  
Advertentie
Bekeken: 2804 keer

Omschrijving:

Hallo,bij deze bied ik mijn beta ark lc te koop aan.ik ben de 2de eigenaar scooter heeft en rijd nog altijd goed.omdat ik voor een auto wil gaan kijken wil ik mn scooter graag verkopen.de scooter heeft een aantal gebruikers krasjes en op de achterkap een flinke kras (vooral de sticker) de scooter heb ik altijd bij een erkend bedrijf laten afstellen/repareren.scooter is altijd orgineel geweest en gebleven. scooter eigenschappen: kleur: blauw zilver bouwjaar:2005 cilinder:50 dr (ligt eronder vanaf kilometerstand 18500) snelheid:70 kmh (varioring eruit) km/stand:22459 type: water gekoel helaas werkt de elektrische start werkt niet meer, maar 1x kicken en hij start. de scooter heeft geen dip trekt leker door naar 70kmh heeft een goede gasreactie nieuw: achterveer, mtkt underseat, 50dr cilinder de scooter is inclusief: originelen underseat-kettingslot-schijfremslot ik rij nog af en toe op mijn scooter ik heb goede tijden met scooter gehad en heeft me nooit in de steek gelaten intressen? bel of mailover de prijs valt nog te praten!!


« Terug naar vorige pagina
Scooterwereld