Mooie Peugeot Speedfight (altijd goed onderhouden)

Prijs:
€ 900,00
Adverteerder

Laura Koenen
Plaats: Hoogeveen
Telefoon: 06-25145348
Bekijk alle advertenties

E-mail deze adverteerder

Eigenschappen
Algemeen
MerkPeugeot
SerieSpeedfight 2
ConditieTweedehands
CategorieBrommers
Bouwjaar2006
KM stand12.000 en meer KM
KleurBlauw
Max snelheid70 - 80 KM/H
Deel deze advertentie
HyvesFacebookTwitterLinkedIn  
Advertentie
Bekeken: 2292 keer

Omschrijving:

Hierbij biedt ik mijn mooie peugeot speedfight 2 aan. de scooter heeft alleen gebruikers krasjes en is motorisch 100% in orde. ik doe hem met pijn in mijn hart weg omdat ik een auto heb gekocht en omdat ik vanaf juli ver buiten mijn woonplaats ga werken en leren. de scooter zou dan alleen nog maar stil staan. de scooter is altijd in onderhoud geweest bij een scooterdealer en hij heeft altijd onder een afdak gestaan. ook is er vorig jaar is er een nieuwe uitlaat onder gezet. kort om is het een hele mooie scooter waar je nog jaren plezier van kan hebben. heb je interesse bel of mail mij dan. met vriendelijke groet, laura koenen


« Terug naar vorige pagina
Scooterwereld