Prima Speedfight 2 LC X-race

Prijs:
€ 500,00
Adverteerder

leander den Toom
Plaats: Nieuwerkerk a/d IJssel
Bekijk alle advertenties

E-mail deze adverteerder

Eigenschappen
Algemeen
MerkPeugeot
SerieSpeedfight 2
ConditieTweedehands
CategorieScooters
Bouwjaar2003
KM stand6.000 - 9.000 KM
KleurBlauw
Max snelheid50 - 60 KM/H
Deel deze advertentie
HyvesFacebookTwitterLinkedIn  
Advertentie
Bekeken: 4511 keer

Omschrijving:

Hierbij bied ik mijn speedfight 2 aan.ik ben bezig met mijn motor rijbewijs, deze heb ik bijna in bezit dus komt er een motor en moet ik hiervoor plaats maken.tevens rij ik al 1,5 jaar met me auto, hierdoor is eigenlijk de scooter overbodig geworden.kilometerstand= 9000kmde scooter heeft verschillende nieuwe onderdelen gekregen in de tijd dat ik hem in mijn bezit heb gehad:- yss gasvering achter (erg gave look)- yss vering voor- koppeling was versleten dus heb ik die gelijk vervangen door 'race' koppeling, deze koppeling is alleen vele malen sterker dan een orgineel.- variateur was ook versleten dus ben ik naar de scootershop gegaan, heb verteld dat ik gelijk de beste wilde en als antwoord kreeg ik een variateur van het merk 'artek' hoop geld in gestoken en rijd dan ook altijd prima, enkel zit er schade op en is de lak niet meer best van de velgen en de carterpan.al met al een degelijke scooter die nog lang niet uitgereden is.doe een degelijk bod en ik neem contact met je op.


« Terug naar vorige pagina
Scooterwereld