Te Koop Mijn z.g.a.n. Aprilia Sportcity One 50 (Weinig km)!!!

Prijs:
€ 1500,00
Adverteerder

Diana Ling
Plaats: Spijkenisse
Telefoon: 0613345521
Bekijk alle advertenties

E-mail deze adverteerder

Eigenschappen
Algemeen
MerkAprilia
SerieSportcity One 50
ConditieTweedehands
CategorieScooters
Bouwjaar2009
KM standminder dan 3.000 KM
KleurZilver
Max snelheid50 - 60 KM/H
Deel deze advertentie
HyvesFacebookTwitterLinkedIn  
Advertentie
Bekeken: 1638 keer

Omschrijving:

Hierbij bied ik mijn zwart/ zilvere aprilia sportcity one 50 aan. scooter is van bouwjaar eind december 2009 (nieuwste uitvoering) ik had mijn scooter nodig voor uitsluitend woon/werk verkeer. -mijn scooter is altijd goed onderhouden.-staat max 2476 km op de teller (dit is niks voor een aprilia)-ziet er nog helemaal nieuw uit en rijdt ook nog als nieuw.-scooter heeft altijd binnen gestaan overdekt en in garage.i.v.m. verhuizing en zwangerschap (39 wkn) maak ik geen gebruik meer van mijn scooter, vandaar de verkoop. foto's alleen op aanvraag!!!!


« Terug naar vorige pagina
Scooterwereld