Betaalbare, goeie Mio.

Prijs:
€ 850,00
Adverteerder

Saskia Soowijl
Plaats: Ermelo
Telefoon: 0631340100
Bekijk alle advertenties

E-mail deze adverteerder

Eigenschappen
Algemeen
MerkSym
SerieMio
ConditieTweedehands
CategorieScooters
Bouwjaar2007
KM stand12.000 en meer KM
KleurBlauw
Max snelheid40 - 50 KM/H
Deel deze advertentie
HyvesFacebookTwitterLinkedIn  
Advertentie
Bekeken: 3193 keer

Omschrijving:

Omdat ik een auto ga kopen, moet ik helaas mijn mio verkopen. de mio die ik aanbied is nog zeer goed. sinds kort zit er een hele nieuwe uitlaat op, gewoon een standaard mio uitlaat net zoals de vorige. hij loopt nog heel goed en is zeer licht, dat betekend dat je hem goed onder controle kan houden en goed op z'n bok kan krijgen. naast een bok is er voor de liefhebbers ook nog een standaard aan de zijkant. er zit ook een gloednieuw slot bij. ( ik heb dit slot nooit gebruikt). er zitten aan de zijkant wel wat krassen, waarvan 1 grote aan de voorkant en aan de achterkant op de kappen nog wat kleinere. verder is het een leuke, goeie mio, waar ik echt heel veel plezier van heb gehad. heeft u interesse? stuur dan gauw een mailtje!


« Terug naar vorige pagina
Scooterwereld