JogR zwart+gouden velgen 2005

Prijs:
€ 675,00
Adverteerder

Pieters
Plaats: Valkenburg aan de Geul
Telefoon: 0621182837
Bekijk alle advertenties

E-mail deze adverteerder

Eigenschappen
Algemeen
MerkYamaha
SerieJogR
ConditieTweedehands
CategorieScooters
Bouwjaar2005
KM stand12.000 en meer KM
KleurZwart
Max snelheid60 - 70 KM/H
Deel deze advertentie
HyvesFacebookTwitterLinkedIn  
Advertentie
Bekeken: 1885 keer

Omschrijving:

Wegens het behalen van mijn rijbewijs verkoop ik mijn jogr. heb er jaren plezier van gehad en met pijn in mijn hart doe ik hem nu weg.specificaties:sito plus uitlaat, bij aankoop bevestigd door de dealer.zwarte kappen met gouden velgen. velgen professioneel laten spuiten.zwart met gouden handvaten + nog een setje extra van deze.zijstandaard + gewone standaardhalf jaar geleden nieuw slot erin laten zettenmax.snelheid: +/- 65-70 km/h door middel van varioring terug te plaatsen kan de standaard snelheid worden behaaldenkele gebruikerskrasjes. eventueel heb ik nog een extra kappenset erbij. ( antraciet/grijs kleur)+ een goedgekeurd slot.over de prijs kan onderhandeld worden uiteraard.groetjes britt


« Terug naar vorige pagina
Scooterwereld